VestjyskPartners mission og vision

Mission

Vi giver plads til at selvstændige kan passe og udvikle deres virksomheder.

Vi har som mål at hjælpe selvstændige med deres daglige udfordringer, så de har de bedste rammer for at udleve deres passion om, at drive egen virksomhed.
Vi i VestjyskPartners, har derfor set på hvilke opgaver og udfordringer, man møder som selvstændig, samt hvilke hvor vi kan byde ind med en hjælpende hånd.

VestjyskPartners hjælper dig hvor du har brug for det, så du kan koncentrere dig om din forretning, dine kunder og dine produkter.

Som et medlem i VestjyskPartners får du mulighed for at vælge hvilke af vores produkter som kan hjælpe med den fremtidlige drift af din virksomhed.
Du har måske et rigtig godt produkt, men er i tvivl om den rette målgruppe og hvordan du markedsfører dit produkt til netop dem. Det kan også være at du sidder med dit eget murerfirma, men har ikke altid tid til at tage samtalen, når en ny kunde ringer for at aftale en tid med dig.
I begge tilfælde vil vi kunne yde dig den nødvendige hjælp. Både med opsætning af hjemmeside og markedsføring af dit/dine produkter, samt mødebooking af nye kunder, så du kan koncentrere dig om den opgave du er i gang med.

Vi er unikke på markedet, da ingen anden forening byder ind med så mange ydelser og produkter, som VestjyskPartners.

Fleksible:
Virksomheder kan være lige så forskellige som mennesker. Derfor arbejder vi hårdt for at tilpasse vores produkter og ydelser, så de passer ind til dine behov.

 

Vision

De selvstændiges forening.
Af selvstændige.
For selvstændige.

“I mine år som salgskonsulent for en fagforening kom jeg dagligt i kontakt med selvstændige.
I fagforeningen kunne vi tilbyde dem en forening, men ofte var det ikke hvad den selvstændige havde brug for. Han eller hun kunne sidde med nogle behov, som fagforeninger slet ikke kunne indfri.
Jeg fandt det paradoksalt, at når vi bor i et land der priser og dyrker iværksætteri, samtidigt ikke har nogen synderlige værktøjer, der kan understøtte og fremme selvstændige i Danmark.
Det ligger godt nok lidt i ordet “selvstændig”, at man skal klare sig selv. Men jeg undrede mig over, hvordan det kunne være, at fagforeninger kunne tilbyde så meget til lønmodtagere, imens selvstændige stort set var overladt til dem selv. Det er jo om noget her hvor de største udfordringer ligger.
Det er grunden til at jeg valgte at starte VestjyskPartners. En forening, hvis eksistensgrundlag og mål er at afhjælpe iværksætternes behov, så de har tid til at fremme og styrke deres egen virksomhed.
Min vision med VestjyskPartners er, at ingen iværksætter skal dreje nøglen om, fordi han ikke kunne få den nødvendige støtte som hans virksomhed havde behov for”.

– Steven Sørensen.
Adm. Direktør for VestjyskPartners