VestjyskPartners er med til at skaffe dig kunder

VestjyskPartners er med til at fylde din ordrebog. 

 

Der er mange selvstændige og iværksætter som har en travl hverdag og kun lige kan nå de arbejdsopgaver der ligger på dagsorden. Men som alle ved, er det vigtigt at være opsøgende og få nye kunder og opgaver ind i kalenderen. VestjyskPartners har erfarne mødebooker som kan tage sig af disse opgaver. De kan kontakte potentielle kunder for at planlægge møder med din virksomhed.

Der er mulighed for at skræddersy hele processen, så den passer til din virksomhed.

 

Leads:

VestjyskPartners kan ringe ud på vegne af din virksomhed. Vi har erfarende mødebookere der er behjælpelige med at fremskaffe leads via telemarketing. Når vi kontakter potentielle kunder sørger vi for at leadet er relevant og varmt når i modtager det. På denne måde får I en direkte kontakt til kunder der mangler jeres produkter og servicer. 

Der er også mulighed for at lave en plan med vores marketingafdeling og opsamling af leads via internettet.

 

Møde:

I modsætning til lead fremskaffelse, så er et møde en decideret aftale med en kunde om et eventuelt besøg eller telefonmøde. Vores dygtige medarbejdere aftaler et tidspunkt med kunden, hvis kunden har vist interesse i produktet. I som virksomhed tager ud til mødet hvor I udarbejder detaljer og lukker salget.

Salg:

Hvis I vælger vi skal stå for hele salget, så står vi selv for ovenstående og booker et møde til vores dygtige sælgere. De tager så ud og besøger kunden på vegne af jeres virksomhed og lukker aftalen. Jeres arbejde indenfor dette område vil være administration af kunden, men vi tager os af kontakt til potentielle kunder og salg fra A-Z. Hvis I vælger dette område, vil der være noget oplæring af jeres produkter og servicer inden VestjyskPartners kan gå i gang. 

 

 

Er noget af dette interessant for dig og din virksomhed? 

Så tøv ikke med at ringe til os og hør nærmere. 

Kontakt os via tlf

51 27 73 44