Hvem er vi?

VestjyskPartners startede op på grund af et behov. Der er mange steder i dag som lønmodtagere kan henvende sig, men ikke mange steder som selvstændige kan få støtte. Ud fra denne idé er VestjyskPartners skabt. Vi ville være det sted man kunne vende sit blik imod og få den hjælp man havde brug for. VestjyskPartners kan med sit medlemskab skabe et netværk for selvstændige og iværksættere hvor de også kan få hjælp med driften af deres forretning. 

 

VestjyskPartners vil yde den nødvendige hjælp til landets selvstændige, så de kan følge deres passion. 

 

Vi vil være din personlige sparringspartner for at få mest muligt vækst i din virksomhed. Det kan være at du lige er nyopstartet og ved ikke hvor du skal søge om hjælp til det forskellige, eller det kan være du har været i gang med din forretning i lang tid og mangler nye muligheder for vækst.  

Vi vil være med til at skabe sikkerhed for dig og din familie ved at hjælpe dig med alle aspekter af din virksomhed. 

Hos os giver vi dig alt under et tag. VestjyskPartners kan støtte dig med den daglige drift, men også hjælpe dig promovere din virksomhed. Lige fra strategi til mødebookning. 

Det vestjyske fællesskab

I VestjyskPartners tror vi fuldt og fast på det vestjyske værdisæt: Omhyggelighed, pålidelighed og jordnær. Det er ud fra disse værdier, at vi yder vor kunder den bedst mulige service.

 

Omhyggelighed:
For os handler det om, at gøre tingene ordentligt. Derfor går vi op i at vores løsninger, produkter og service er af den rette kvalitet og tilpasset vores kunders behov.

 

Pålidelighed:
Et andet punkt for ekspertise, er vores gode relationer – både til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Vi tror på vigtigheden af gode relationer, og de ikke kommer af sig selv, men som et produkt af hårdt arbejde, proaktivitet og ærlighed.

Jordnær:
Vi er en afslappet organisation, der beror på en netværksbaseret flad organisations struktur, som danner grundlag for et åbent og positivt arbejdsmiljø.

For os er det underordnet om du har en enkeltmandsvirksomhed eller driver et større virksomhed med mange ansatte. For os handler det om altid at være på øjenhøjde med vores medlemmer, da vi mener at en gennemsigtig og ligetil kommunikation er det bedste bud på, at kunne levere en optimal service.

Vi har vores hovedsæde på Darumvej 140, 6700 Esbjerg

Mød vores team

Steven Sørensen

Direktør
stso@vestjyskpartners.dk
tlf. 23 93 46 41

Mads Staun

Kørende sælger
mast@vestjyskpartners.dk
tlf. 93 94 54 52

Her finder du os